Aventoria și Mediskin România

Școala de Ski Aventoria și Mediskin Romania Anunță o Asociere Exclusivă pentru Sezonul de Iarnă

Cu mare bucurie și entuziasm, vă anunțăm începerea unei colaborări de excepție între Școala de Ski Aventoria și Mediskin Romania, un lider de încredere în vânzarea de echipamente medical-estetice premium.

scoala de ski aventoria
cursuri ski azuga

Prin acest parteneriat inovator, Mediskin Romania devine principalul sponsor al Școlii de Ski  și Activități Montane – Aventoria, susținând cu mândrie activitățile noastre dedicate promovării sporturilor de iarnă și siguranței în timpul lecțiilor de ski.

Despre Mediskin Romania:

Mediskin Romania se remarcă în industrie prin furnizarea de echipamente medical-estetice premium, demonstrând constant un angajament pentru excelență și inovație. Cu o viziune îndrăzneață și un portofoliu de produse de calitate superioară, Mediskin Romania și-a consolidat reputația ca partener de încredere pentru profesioniștii din domeniul sănătății și frumuseții.

Parteneriatul nostru:

Cu mândrie, anunțăm că Mediskin Romania devine sponsorul oficial al Școlii de Ski Aventoria, contribuind la creșterea nivelului de excelență în pregătirea noastră și asigurând o experiență sigură și de neuitat pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă. Echipamentele de înaltă performanță create special pentru monitorii de ski din cadrul școlii vor aduce un plus de confort și eficiență în desfășurarea activităților noastre.

Acest parteneriat nu este doar despre echipamente de calitate, ci și despre promovarea sporturilor de iarnă și crearea unei legături speciale între pasiunea noastră pentru schi și excelenta oferită de Mediskin Romania. Cu sprijinul lor, ne propunem să aducem un val de energie și conștientizare asupra sporturilor de iarnă în comunitatea noastră și să evidențiem importanța pregătirii adecvate într-un mediu sigur.

Despre Școala de Ski Aventoria:

Școala noastră rămâne dedicată formării viitorilor schiori și promovării unei abordări sigure și distractive a sporturilor de iarnă.

Suntem încântați să împărtășim această veste și să fim martorii unei colaborări care combină pasiunea pentru schi cu inovația medical-estetică.

Mulțumim pentru sprijin și entuziasm!

Contacteaza-ne: