Reparatii Ski & Snowboard Azuga

Pregateste-te pentru noul sezon!

NOU!

AVENTORIA Ski & Snowboard Service

Aventoria iti pune la dispozitie urmatoarele servicii de reparatii ski & snowboard:

  1. Reparatii talpa ski;
  2. Reparatii talpa snowboard;
  3. Montat legatura ski / snowboard;
  4. Ascutit canturi;
  5. Ceruit;
  6. Reparatii exfoliere ski;
  7. Reparatii exfoliere snowboard;
  8. READY TO RACE – all inclusive repair;

Important! Toate reparatiile sunt efectuate MANUAL fara a produce daune skiurilor sau placilor de snowboard! 

Detalii si programari:

0720 229 672 sau 0728 652 732

Alege calitate si profesionalism!

Pentru aceasta reparatie se vor folosi doar materiale de calitate (cofix de cea mai buna calitate). Lucrarile se vor efectua exclusiv manual pentru o viata mai indelungata a skiurilor. Pret incepand de la 75 lei – pretul va fi stabilit in functie de gravitatea zgarieturilor de pe talpa skiurilor!

Pentru aceasta reparatie se vor folosi doar materiale de calitate (cofix de cea mai buna calitate). Lucrarile se vor efectua exclusiv manual pentru o viata mai indelungata a skiurilor. Pret incepand de la 75 lei – pretul va fi stabilit in functie de gravitatea zgarieturilor de pe talpa snowboardului!

Montatul legaturilor este un proces foarte important ce trebuie efectuat doar de un specialist. Pret incepand de la 75 lei.

Ascutitul canturilor este, poate, cel mai important lucru atunci cand vine vorba de ski si snowboard. Canturile trebuie sa fie ascutite la un anumit unghi. Aceasta operatiune se efectueaza exclusiv manual! Pret incepand de la 50 lei – in functie de lungimea schiurilor sau snowboardului.

Deseori ne lovim de aceasta problema! Ea poate fi rezolvata de catre un profesionist, fara niciun fel de problema iar tu te poti bucura in continuare de perechea de skiuri sau snowboard! Pret incepand de la 50 lei – in functie de evaluarea facuta.

Ceruitul skiurilor sau snowboardului este si el important daca vrei sa aluneci perfect pe orice tip de zapada! Pret incepand de la 50 lei!

Ready to RACE este un pachet complet, destinat celor ce vor sa isi pregateasca schiurile pentru un nou sezon de ski / snowboard sau pentru cei ce vor sa participe la competitii pe partiile de ski / snowboard. Acest pachet contine urmatoarele servicii: reparatie talba, ascutit canturi, ceruit profesional, reglat legaturi. Pret incepand de la 170 lei.

Reparatii ski Azuga | Reparatii snowboard Azuga | Service Ski Azuga | Ascutit canturi Azuga | Ascutit canturi Valea Prahovei | Reparatii ski Valea Prahovei | Reparatii snowboard Valea Prahovei

Contacteaza-ne: